ZZP Gids 2024

 29,50

Categorie:

Beschrijving

Voor iedereen die ZZP’er wil worden of al is. Al jaren het meest complete naslagwerk, vol praktische tips en informatie. Bespaar op uw belastingaangifte, ontdek hoe mensen sneller betalen, vindt uit hoe u met weinig moeite meer succes heeft als ZZP’er.

Koop nu en grijp uw kansen. De ZZP Gids is bondig en compleet, precies zoals een naslagwerk moet zijn. Op prettig leesbare wijze leest u over alle facetten van het ondernemerschap; het ondernemingsplan, financiering, starten en de eigen werkruimte, het concurrentiebeding, netwerken en de fiscus. De Jaargids voor ZZP’ers, starters, freelancers, hybride ondernemers, parttime ondernemers en het mkb.

Zzp verzekeringen kies ze uit met behulp van de zzp gids. Alles over financiën, belasting, starten met een uitkering, marketing, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten, het concurrentiebeding. Kortom, alles wat met ondernemen als ZZP’er of zzp, freelancen te maken heeft. Ontvang meer zzp opdrachten met deze gids. ondernemerschap; het ondernemingsplan, financiering, starten en de eigen werkruimte, het concurrentiebeding, netwerken en de fiscus. Elk jaar aangepast De Jaargids voor ZZP’ers, starters, freelancers, hybride ondernemers, parttime ondernemers en het mkb. Zzp verzekeringen kies ze uit met behulp van de zzp gids. Alles over financiën, belasting, starten met een uitkering, marketing, pensioenen, het binnenhalen van opdrachten.

Met behulp van deze zzp gids bent u in staat om uw eigen praktijk te starten als freelancer of als ZZP’er. Aan dit boek werkten verschillende deskundigen mee op juridisch, administratief en bedrijfskundig vlak. Een must voor zelfstandigen, ZZP’ers en freelancers.